top of page

L'Escoleta de Cinema viatja a Sant Feliu de Llobregat i Granollers

Aquest any, l'Escoleta de Cinema ha sortit de Barcelona a donar suport a nens i nenes d'altres llocs de Catalunya.

A Sant Feliu de Llobregat vam participar en 2 trobades, el TROCAMBA on nens i nenes de diverses escoles van fer diverses activitats els de 3r cicle de primària, dirigides a una lluita molt propera a ells i elles sota el lema "Vull anar sol a l'escola”. Mitjançant cartells, una flashmoog i postals audiovisuals van reclamar el seu dret a anar sols i soles a l'escola.

Els més grans de secundària, van reclamar accions contra el canvi climàtic a través d’un Set Comunica't. I en aquesta mateixa línia, també van participar a la trobada Tinguem Cura del Planeta, on els nens i nenes van fer un taller de reporters i reporteres en el qual van fer el guió, van gravar i editar la peça per mostra-la al final del dia.

Per altra banda, a Granollers, l'Escoleta de Cinema va anar a donar suport a un grup de nens i nenes perquè al llarg d’un dia i passant pel tot el procés, fessin un curt de ficció. En aquesta ocasió va ser a la Biblioteca Roca Umbert, on van sortir dues històries molt maques com Els secrets de la Fàbrica i La perruqueria Boja.

Post destacat
Posts recents
Arxiu
Tags
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page