Cartel Descorbrim-nos oct.jpg

 

Després de l'èxit de l'extraescolar Descobrim-nos fent cinema que fem a l'Escola Rius i Taulet en col·laboració amb l'AFA, llancem Descobrim-nos fent cinema com activitat pròpia de l'Escoleta de Cinema.
 

Si teniu entre 6 -10 voleu tenir un curs de pel·lícula amb aquesta extraescolar i aprendre la màgia de l'audiovisual aquesta és la vostra oportunitat!!

Més informació a escoletadecinema@gmail.com

          L'Escoleta de Cinema no s'atura

 

       Torna al carrer amb la teva càmera

            Fem carrer! Fem audiovisual!

bannerEscoleta.png
IMG_1060.JPG
IMG_1060.JPG

press to zoom
IMG_1052.JPG
IMG_1052.JPG

press to zoom
IMG_1067.JPG
IMG_1067.JPG

press to zoom
IMG_1060.JPG
IMG_1060.JPG

press to zoom
1/7

 

Els nostres inicis es van lligar al naixement d'una cooperativa d'educació integrada en l'entorn, Les Nòmades. El centre treballava a partir de la criança compartida amb famílies i equip educatiu.
Tot i que aquell espai està ara tancat, vam posar en marxa un nou projecte amb el mateix esperit: una escoleta nòmada de cinema per a infants i joves, itinerant. Una iniciativa liderada per un equip professional de les arts audiovisuals i plàstiques, especialitzat en l'àmbit comuitari, socioeducatiu i del lleure.

Aquest és un projecte basat en el concepte, de l'educació viva i creativa, on l’infant descobreix el seu entorn rere una càmera i s’introdueix en el disseny i la creació audiovisual mitjançant el joc, la imaginació, la relació i la creativitat.

L'Escoleta de Cinema no s'atura

Fem audiovisual des de casa!

Des de l'Escoleta de Cinema, volem proposar-vos a infants i joves, dues activitats perquè la vostra creativitat i l’expressió no quedin confinades amb aquesta situació que estem vivim.

Us animem que continueu utilitzant l'audiovisual com a eina d'expressió, d'autoconeixement, de relació amb els i les altres i sobretot per donar a conèixer la vostra mirada al voltant de les vivències del confinament, que de ben segur no és gens senzill per a moltes de vosaltres.

+ info: https://escoletadecinema.wixsite.com/escoleta-de-cinema/single-post/2020/03/26/LEscoleta-de-Cinema-no-satura

Descobrim-nos fent Cinema

 

L'Escoleta de Cinema ha engegat aquest any la seva primera activitat extraescolar a l'Escola Rius i Taulet. 

 

Descobrim-nos fent cinema:  és una proposta d'un conjunt d'activitats que pretenen que l'audiovisual esdevingui una eina per promoure la relació, la descoberta i el coneixement de l'entorn per part dels nens i les nenes participants, amb la idea de facilitar processos; autoconeixement, diàleg i convivencialitat. Si voleu implementarla al vostre centre contacteu a escoletadecinama@gmail.com

Projecte Resident a la FIC

 

L'Escoleta de Cinema des de abril de 2017 hi es com a resident en la Fàbrica de creació Fabra i Coats de Barcelona, al barri de Sant Andreu.

 

Aquest és un territori molt especial per nosaltres, ja que és el bressol que ens ha vist prendre forma com a projecte.

 

Ara formem part del viver de projectes culturals i hi som a l'espai de coworking, planta 2

  • Icono social Vimeo
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Wix Google+ page