L'Escoleta de Cinema no s'atura

 

       Torna al carrer amb la teva càmera

            Fem carrer! Fem audiovisual!

 

Els nostres inicis es van lligar al naixement d'una cooperativa d'educació integrada en l'entorn, Les Nòmades. El centre treballava a partir de la criança compartida amb famílies i equip educatiu.
Tot i que aquell espai està ara tancat, vam posar en marxa un nou projecte amb el mateix esperit: una escoleta nòmada de cinema per a infants i joves, itinerant. Una iniciativa liderada per un equip professional de les arts audiovisuals i plàstiques, especialitzat en l'àmbit comuitari, socioeducatiu i del lleure.

Aquest és un projecte basat en el concepte, de l'educació viva i creativa, on l’infant descobreix el seu entorn rere una càmera i s’introdueix en el disseny i la creació audiovisual mitjançant el joc, la imaginació, la relació i la creativitat.

L'Escoleta de Cinema no s'atura

Fem audiovisual des de casa!

Des de l'Escoleta de Cinema, volem proposar-vos a infants i joves, dues activitats perquè la vostra creativitat i l’expressió no quedin confinades amb aquesta situació que estem vivim.

Us animem que continueu utilitzant l'audiovisual com a eina d'expressió, d'autoconeixement, de relació amb els i les altres i sobretot per donar a conèixer la vostra mirada al voltant de les vivències del confinament, que de ben segur no és gens senzill per a moltes de vosaltres.

+ info: https://escoletadecinema.wixsite.com/escoleta-de-cinema/single-post/2020/03/26/LEscoleta-de-Cinema-no-satura

Descobrim-nos fent Cinema

 

L'Escoleta de Cinema ha engegat aquest any la seva primera activitat extraescolar a l'Escola Rius i Taulet. 

 

Descobrim-nos fent cinema:  és una proposta d'un conjunt d'activitats que pretenen que l'audiovisual esdevingui una eina per promoure la relació, la descoberta i el coneixement de l'entorn per part dels nens i les nenes participants, amb la idea de facilitar processos; autoconeixement, diàleg i convivencialitat. Si voleu implementarla al vostre centre contacteu a escoletadecinama@gmail.com

Projecte Resident a la FIC

 

L'Escoleta de Cinema des de abril de 2017 hi es com a resident en la Fàbrica de creació Fabra i Coats de Barcelona, al barri de Sant Andreu.

 

Aquest és un territori molt especial per nosaltres, ja que és el bressol que ens ha vist prendre forma com a projecte.

 

Ara formem part del viver de projectes culturals i hi som a l'espai de coworking, planta 2

  • Icono social Vimeo
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Wix Google+ page

© 2023 by Educational Toys. Proudly created with Wix.com

  • w-facebook
  • w-googleplus
  • Twitter Clean
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now