top of page

Torna el Casalet Audiovisual d'estiu! No et quedis sense plaça

Casalet Audiovisual d'estiu 23(1).jpg

Soy un párrafo. Haz clic aquí para agregar tu propio texto y edítame. Es muy sencillo.

Què fem a l'Escoleta de Cinema?

  • Icono social Vimeo
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Wix Google+ page

Clica per veure les darreres produccions

Notícies

 

 

Els nostres inicis es van lligar al naixement d'una cooperativa d'educació integrada en l'entorn, Les Nòmades. El centre treballava a partir de la criança compartida amb famílies i equip educatiu.
Tot i que aquell espai està ara tancat, vam posar en marxa un nou projecte amb el mateix esperit: una escoleta nòmada de cinema per a infants i joves, itinerant. Una iniciativa liderada per un equip professional de les arts audiovisuals i plàstiques, especialitzat en l'àmbit comuitari, socioeducatiu i del lleure.

Aquest és un projecte basat en el concepte, de l'educació viva i creativa, on l’infant descobreix el seu entorn rere una càmera i s’introdueix en el disseny i la creació audiovisual mitjançant el joc, la imaginació, la relació i la creativitat.

Cinema amb ulls d'infant a tot arreu!

Des de l'Escoleta de Cinema, volem El programa Cinema amb ulls d'infant de l'Escoleta de Cinema, aquest 2022  ha traspasat las fronteres de  la centralitat de Barcelona per implementar les seves activitats arreu del territori. Aìxi hem desenvolupat acompanyaments audiovisuals participatius a infants i joves de territoris com Casteldefells, Mataró o Granollers.  Tot gràcies a un sistema de co-financiació amb centres educatius i entitats i el suport de la Generalitat de Catalunya.

La trajectoria del programa a Barcelona en creixement sostingut pero constant en aquest 6 anys de vida del programa, ens dona la confiança per ampiar l'acció territorial. Si vols desenvolupar una activitat d'aquest programa en el teu territori, contàcta-nos a: escoleta de c

Descobrim-nos
fent Cinema

 

L'Escoleta de Cinema fa 3 anys que desenvolupa l'extraescolar Descobrim-nos fent cinema adreçada a les escoles.  Estem obertes a engegar aquesta extraescolar formant grups independents.

Descobrim-nos fent cinema:  és una proposta d'un conjunt d'activitats que pretenen que l'audiovisual esdevingui una eina per promoure la relació, la descoberta i el coneixement de l'entorn per part dels nens i les nenes participants, amb la idea de facilitar processos; autoconeixement, diàleg i convivencialitat. Si voleu implementarla al vostre centre o equipament contacteu a escoletadecinama@gmail.com

Projecte Resident a la FIC

 

L'Escoleta de Cinema des de abril de 2017 hi es com a resident en la Fàbrica de creació Fabra i Coats de Barcelona, al barri de Sant Andreu.

 

Aquest és un territori molt especial per nosaltres, ja que és el bressol que ens ha vist prendre forma com a projecte.

 

Ara formem part del viver de projectes culturals i hi som a l'espai de coworking, planta 2

bottom of page