top of page

teleduca, educació i comunicació, SCP

 

Teleduca som un equip interdisciplinar que, des de 1996, ens hem especialitzat en educomunicació, processos comunitaris i creació participativa. Amb una perspectiva socioeducativa, treballem per a l’autoexpressió i l’autorepresentació i, en definitiva, l’audiovisuabilitat. Sempre des de la vivència, facilitem aprenentatges significatius amb projectes i tallers en els quals es recombinen llenguatges, gèneres i plataformes. Caminem sobre les bases de la investigació-acció i ens guiem per l’aprendre fent, indagant en metodologies de treball cooperatiu i col·laboratiu. Utilitzem la prealimentació per a què aflorin les visions, inquietuds, experiències, capacitats i coneixements individuals i col·lectius de les comunitats.

La nostra tasca s’implementa mitjançant dues línies d’acció, però a la base sempre hi és la voluntat de canvi i treball en xarxa:

1- Investigació: On realitzem recerques i estudis independents i autònoms. Línia que té un paper molt important en el nostre projecte, entre altres coses perquè és el fonament del treball que es desenvolupa en altres àmbits d'actuació, en la formació de formadors, en els diferents tallers que realitzem, en l'elaboració de materials didàctics d'Educació en Comunicació, etc.

2- Producció o implementació de projectes. On treballem tres tipologies:

Projectes propis amb Tallers d'audiovisuals, ràdio, premsa i internet, com aquest de l’Escoleta de Cinema (https://escoletadecinema.wixsite.com/escoleta-de-cinema). Projectes en col·laboració amb altres entitats, codirigits, amb diferents partenariats… per exemple el de la Mostra de Produccions Audiovisuals de Sant Andreu que ara presentarà la 12a edició (http://mostrasa.blogspot.com.es/). I altres projectes a demanda d’organitzacions o de les administracions, com ara el Cicle de Cinema i Drets dels Infants amb L’Aj de Barcelona (http://www.cinemadretsinfants.cat/).

 

 Facebook / Web / Wiki
 

bottom of page