top of page

Igualtat de gènere fent cinema d'infants

L'Escoleta de Cinema sempre ha estat compromesa amb la lluita per la igualtat de gènere, i any rere any hem constatat que l'audiovisual amb els i les més petites és una molt bona eina per treballar-hi.

Així, amb motiu del 8M vam decidir treballar el tema de la igualtat de gènere fent cinema d'infant, acostant diversos formats d'audiovisual participatiu a esdeveniment concrets de la ciutat. En aquest cas a dos: La manifestació del 8M i la festa per l'Esport Femení que organitzava l'Associació Esportiva de Ciutat Vella.

Així, conjuntament amb l'AMPA i comissió de gènere de l'Escola Rius i Taulet, vam organitzar un Set Comunica't on nens i nenes reflexionaven sobre el feminisme, el 8M i les desigualtats de gènere que des de ben petits i petites viuen, alhora que preparaven pancartes i materials per la manifestació.

A més a més conjuntament amb l'Associació Esportiva de Ciutat Vella, van participar en la Festa de l'Esport femení fent diverses activitats durant tot el dia. Al matí, les escoles van fer un taller de reporters i reporteres i van participar en la prova de la gimcana de l'Escoleta de Cinema: el Set Comunica't. I a la tarda van participar d’un plató participatiu i un altre taller de reporters i reporteres a la Rambla del Raval.

Post destacat
Posts recents
Arxiu
Tags
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page