top of page

Tinc el cap buit! Nou programa de música cobreix el concerte de Kill Fiction al Cicle de música Fami

Ens encanten les reporteres intrèpides, i sense dubte, les noies que ens vam trobar el passat gener a l'Ateneu l'Harmonia ho són!

Van gaudir d'un taller de reporteres adreçat al Cicle de Música Familiar Orelletes, on les participants van passar per totes les fases de creació audiovisual, guió, gravació i postproducció.

A la sessió de guió van fer un primer contacte amb el llenguatge audiovisual i van expressar moltes idees de com gravarien el concert. Amb processos de decisió col·lectiva, van crear un programa de música i cultura que es diu Tinc el cap buit, amb la idea d'omplir-lo de música i d'informació amb el reportatge.

I tant que ho van fer! Amb dues càmeres, un equip de gravació es va centrar més en enregistrar tot alló que passava a l'esdeveniment i un altre en fer entrevistes. Van entrevistar al grup de música Kill Fiction, així com a nens, nenes i persones adultes que gaudien de la música d'aquest grup que fa versions de Quentin Tarantino.

Després de gaudir de l'emoció de la gravació, en una activitat que els hi va permetre apropar-se al barri, va arribar l'hora de la postproducció, on elles mateixes van decidir com volien editar tot el que havien registrat.
















Estem encantades amb el treball que han dut a terme aquest grup de noies. D'aquí a poc en tindrem el resultat! Estem expectants.

Post destacat
Posts recents
Arxiu
Tags
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page