top of page

Taller de reporters i reporteres sobre les Sopes del Món de Sants

El passat 15 de desembre, en el marc del projecte De bat a bat de la xarxa Artibarri, l'Escoleta de Cinema va dinamitzar un taller de reporters i reporteres molt especial, on la cuina i el vídeo participatiu es van unir i entendre molt bé.


En aquest taller, un grup de joves de Forn De Teatre Pa'tothom i un altre d'alumnes i ex-alumnes de l'institut Barri Besòs (projecte Geovivència) van coordinar-se fantàsticament i van mostrar una excel·lent sintonia. Van dedicar tot el matí a exercir de reporters i reporteres del III Festival de Sopes del Món organitzat per Artixoc a la plaça l'Olivereta del barri de Sants. Aquest taller va permetre un intercanvi bon intercanvi de coneixements entre els i les joves, on uns i unes ensenyaven a les altres. Entre tots i totes van decidir quins aspectes del festival volien investigar, fent preguntes que tenien a veure amb la diversitat representada a les sopes del món i les diferents elaboracions de les cuines d'arreu, així com amb la gent del barri i quina opinió tenien d'un esdeveniment com aquest.


Tot un èxit aquesta visita de l'Escoleta de Cinema al projecte De bat a bat que impulsa la xarxa Artibarri durant els anys 2018 i 2019 amb la idea de facilitar i promoure l'intercanvi de pràctiques artístiques comunitàries i de caire participatiu a la ciutat de Barcelona.



Post destacat
Posts recents
Arxiu
Tags
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page