top of page

Cinefòrum sobre feminisme i racisme amb l'escola Sant Medir

El divendres 14 de desembre vam gaudir d'un cinefòrum molt bonic amb els nens i les nenes de 5è de l'Escola Sant Medir. Va ser l'ocasió d'estrenar el curt de cinema verité Notícies Sant Medir que van fer, micro en mà, a les acaballes de 4t. Es tracta d'una peça que aprofundeix en les concepcions sobre racisme i feminisme que hi ha al carrer.


A més a més, es van passar dos curtmetratges Margarita i El viaje de Said que van permetre afegir idees al voltant d'aquest dos temes, provocant un debat molt actiu i enriquidor. Una de les espectadores de 4t d'ESO va felicitar l'alumnat de l'escola pel treball fet i per les opinions que compartien, i dient que li agradaria molt que a la seva classe fessin aquestes reflexions.


Les projeccions i el debat van resultar una molt bona excusa per abordar tant el racisme com el feminisme en comunitat. El cinefòrum va ser tot un èxit i va permetre reflexionar encara més als nens i les nenes participants, acompanyats/des per unes famílies que van posar molta atenció a opinions compartides.

Post destacat
Posts recents
Arxiu
Tags
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page