top of page

Ja tenim els resultats audiovisuals del FabrEstiu!

Els tallers de l'Escoleta de Cinema amb el lema Un estiu de pel·lícula van constituir un fort pol d'atracció durant les dues tardes del FrabrEstiu que va tenir lloc a la plaça de Can Fabra i que va aplegar entitats i serveis del recinte de Fabra i Coats. Les tres activitats de vídeo i fotografia participativa van constituir l'aportació de la Fàbrica de Creació a la festa, i van comptar amb una elevada participació de les famílies i molta implicació. Sota el títol Un estiu de pel·lícula, l'Escoleta de Cinema va desplegar tallers amb tècniques variades i combinades, com ara: foto-collages molt creatius, relats compartits i diàlegs davant la càmera, i expressió plàstica i audiovisual en forma de postals. Amb tot plegat, es va aconseguir fer emergir les mirades i les visions dels infants al voltant de l'estiu i també amb un fort arrelament al barri. Les tres activitats de l'Escoleta de Cinema ja es van dissenyar pensant en Sant Andreu, i van aportar diverses possibilitats per treballar amb l'entorn i la quotidianitat que s'hi desplega. Alhora la idea era proposar la creació audiovisual com a eina per a què els nens i les nenes exploressin els seus imaginaris posant l'accent en la seva veu.

Vídeo resumen FabrEstiu

Aquestes van ser les tres activitats dutes a terme: Foto-collage: Mitjançant la tècnica del collage i/o el fotomuntatge, els nens i les nenes van crear visualment noves històries i van relacionar-se amb el seu barri d'una manera diferent, utilitzant imatges de Sant Andreu com a base conceptual, contextual i d'intervenció.

Postals audiovisuals: Combinant la creació plàstica i l'audiovisual, els nens i les nenes van comunicar-se amb els seus personatges de pel·lícula a través de postals ideades per ells/es mateixos/es. Els resultats de les postals plàstiques i audiovisuals van posar de manifest la gran creativitat que tenen els infants des de ben menuts.

Set-Comunica't: La pregunta Com seria el teu estiu de pel·lícula? va esdevenir l'excusa ideal dels nens i les nenes per disfressar-se, emocionar-se i parlar davant la càmera. Alhora que es relacionaven amb l'expressió audiovisual, els infants participants van narrar com els agradaria que fos el seu estiu de pel·lícula o bé què farien durant l'estiu.

Post destacat
Posts recents
Arxiu
Tags
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page