top of page

Primer plenari +Educació del curs 2017-2018

Aquesta tarda hem acompanyat als infants de les escoles que estan dins del projecte del +Educació.

El plenari es va dur a terme a l'escola Molí de Finestrelles de Sant Andreu.

Hem començat amb una assemblea, on tots plegats van poder compartir les seves propostes amb altres nens i nenes de les escoles participants. El tema era Com ens afecten els canvis i què podem fer per superar-los i aprendre tots junts ha donat molt a parlar.

Part dels infants es van preparar una bona presentació sobre allò que han decidit treballar aquest curs escolar mitjançant les assemblees i també allò que han estat fent a les seves respectives escoles. Mentre exposaven les seves propostes en el plenari, amb el suport de les persones adultes participants (bàsicament mestres i familiars); des grups més s'encarregaven de cobrir la notícia amb entrevistes molt clarificadores.

Les famílies que ens van acompanyar van participar en algunes de les comissions de treball i després la tarda va acabar amb un berenar i una bona estona amb L'aniversari de la Cherry, el curt que fou escollit per part dels infants d'entre tots els que tenen a l'abast amb el programa de cinefòrums del nostre projecte Cinema amb ulls d'infant.

Esperem veure aviat el vídeo resultant del taller de reporters i reporteres. Ben segur que resultarà un curt informatiu molt interessant.

Aquí teniu algunes imatges de l'activitat.

Post destacat
Posts recents
Arxiu
Tags
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page