top of page

La fantasia s'apodera de La Maquinista!

Hem començat més gravacions de Cinema amb ulls d'infant. Són dues peces audiovisuals de ficció que estem portant a terme amb els infants de 3r de l'escola La Maquinista.

Durant els mesos de març i abril han estat imaginant i treballant per construir els guions literaris d'una sèrie de curtmetratges ideats, realitzats i protagonitzats pels infants.

Des de l'Escoleta de Cinema hem acompanyat a l'equip de mestres de l'escola i als seus alumnes a crear un guió tècnic que ha funcionat molt bé a l'hora de posar-nos a gravar i experimentar diferents rols de la creació audiovisual participativa.

La implicació per part dels i les alumnes ha estat total: un equip científic que fomenta la fantasia, una família, unes conilletes o un grup de superherois contra un malvat director han cobrat vida malgrat la pluja. Ara esperen impacients les dues sessions d'edició per tancar el taller i veure els resultats definitius. Potser no són conscients que la major part dels objectius ja els han complert ;-) Una activitat dins del programa de l'Escoleta de Cinema de Teleduca. Educacio i Comunicacio SCP, amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona.

Post destacat
Posts recents
Arxiu
Tags
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page