top of page

L'Escoleta de Cinema a l'Escola IPSI


La creativitat i la imaginació mouen el món diuen expertes en el tema. Des de l'Escoleta de Cinema fomentem una mirada crítica i un desenvolupament integral dels infants mitjançant l'experimentació directa i diferents metodologies participatives.

La tarda del dimecres 22 de febrer vam encetar la 1a sessió del taller de creació audiovisual que des del projecte Cinema amb ulls d'infant hem acompanyat amb 21 alumnes de 1r i 2n d'ESO durant a Setmana Cultural de l'escola IPSI. Van sortir tres guions de ficció molt interessants. Aquí teniu una imatge del procés de treball d'escriptura de les idees i definició dels guions.

Finalitza la setmana i acabem un intens procés amb molta satisfacció. Ben aviat tindrem el resultat del rodatge dels tres curts que els infants van idear. Aquest cop totes tres històries recullen situacions frustrades: un assassinat, un atracament i un intent de fer una pel·lícula.

Avui la sessió d'edició audiovisual participativa d'aquests tres curts ha estat molt profitosa, en un tres i no res estaran en línia, ja us convidarem a veure'ls!

Post destacat
Posts recents
Arxiu
Tags
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page